Ik ben Eva van de Velde, dochter van Jan en Marjan van de Velde.

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met allerlei dieren, voornamelijk met honden en katten. Hierdoor was ik ook al vroeg werkzaam in het pension en op de hondenschool.

 

Toen ik eenmaal geslaagd was op de middelbare school, heb ik besloten om het bedrijf in te gaan. Zo ben ik in 2017 succesvol geslaagd voor de opleiding Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren honden-en katten. Hiervoor heb ik verschillende stages gelopen, zoals bij de dierenarts.

 

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding Hondentrimmen in Bunnik. Hiervoor heb ik veel dagen en uren stage gelopen bij verschillende salons. In 2018 ben ik geslaagd voor deze opleiding.

 

Naast mijn twee konijnen heb ik ook twee honden: een Boomer genaamd Izzy en een Labrador genaamd Roos. Met Roos doe ik de apporteercursus en met Izzy ben ik bezig met gehoorzaamheid. In de toekomst wil ik verder met Izzy behendigheid gaan doen en SHH/GGB.

 

Ik richt mij vooral op het dierenpension (samen met mijn moeder) en de trimsalon. Beide doe ik met groot plezier! Ik geniet van de honden en katten. In de toekomst hoop ik dan ook het bedrijf over te kunnen nemen van mijn moeder.