Katten

Ons kattenpension biedt ruimte aan in totaal 16 katten. Net zoals bij de honden hebben we bewust gekozen voor een klein pension om des te meer aandacht te kunnen geven aan onze gasten.

 

De kennels

De katten hebben elk een privékennel waarin ze kunnen eten, slapen, klimmen etc. Ook beschikken ze over een eigen kattenbak die elke dag, net zoals de kennel zelf wordt schoongemaakt. Zodra ze zich op hun gemak voelen, mogen ze vrij rondlopen in de gemeenschappelijke kamer waar de kachel gezellig snort. In deze kamer zijn veel klim- en schuilmogelijkheden. Voor de echte waaghalzen hebben we ook een overdekte buitenkennel waar de kat lekker in de zon kan liggen en klimmen. 

 

Etenstijd

De hele dag door hebben de katten toegang tot kattenbrokken die in hun kennel staan. We voeren ze de Feline Health Nutrion lijn van Royal Canin, een zeer exclusieve en dure lijn. We hebben het er voor over, want goed en smakleijk voer is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw kat. Daarnaast krijgen ze 's avonds als extraatje vlees. Wilt u dat uw kat zijn eigen voer krijgt, dan kan dat uiteraard. Wilt u dat uw kat zijn eigen voer krijgt, dan kan dat uiteraard. U moet het dan wel zelf meenemen en eigen voer geeft geen korting in de pensionkosten. Het is maar wat u wilt. Ook het toedienen van medicijnen is geen enkel probleem. 

 

Ten slotte hebben we een vaste dierenarts die in geval van nood bij ons langskomt. Vanzelfsprekend kunnen we ook uw eigen dierenarts raadplegen als er iets mocht gebeuren.

 

We willen met veel plezier uw kat verzorgen en onze uitdaging is altijd om hem net zo vrolijk terug aan u mee te geven als toen hij kwam! Zelf hebben we twee katten.